N2SED Anti-Stres Mentalni Trening – Prezentacija u Zagrebu

On April 19, 2017, Posted by , With Comments Off on N2SED Anti-Stres Mentalni Trening – Prezentacija u Zagrebu

Pozivamo vas na prezentaciju N2SED Anti-Stres Mentalnog Treninga koja će se održati u srijedu, 19.4.2017. godine u 19 sati u dvorani Kupola, na 3. katu Gradske knjižnice Zagreb, Trg A.Starčevića 6.

Koja je namjera prezentacije? Glavna namjera prezentacije je da svi polaznici dobiju najsuvremenije razumijevanje anti-stres mentalnog treninga kao i praktičnu demonstraciju sa ciljem upoznavanja i jačanja vlastitog potencijala smirenog i koncentriranog uma.

Anti-stres mentalni treninzi predstavljaju ugodno i opuštajuće iskustvo, što znači da će polaznici biti u stanju lakoćom usvojiti i jednu mentalnu vježbu koju će uvijek imati na raspolaganju.

Koja je točno korist od prakticiranja anti-stres mentalnog treninga? Mentalna stabilnost.

Mentalna stabilnost suprotna je mentalnoj nestabilnosti jer predstavlja uzrok poboljšanja kognitivnih funkcija (koncentracije, sjećanja, učenja, logičkog razmišljanja…), smanjenja stresa, osigurava veću prisutnost djelatnika kod izvršavanja poslovnih zadataka i brže donošenje kvalitetnijih odluka.

Prezentacija je besplatna i može joj prisustvovati samo ograničen broj posjetitelja pa vas molimo da ispunite obrazac u nastavku sada kako bi vam osigurali mjesto:

Više o prezentaciji možete vidjeti i na web stranici Gradske knjižnice Zagreb: http://www.kgz.hr/hr/dogadjanja/n2sed-anti-stres-mentalni-trening/38070

Lokacija: Gradska knjižnica Zagreb, Trg Ante Starčevića 6, 10000 Zagreb – Google Mapa