Prezentacija knjige “Iznad želja” – Zagreb

On March 22, 2017, Posted by , With Comments Off on Prezentacija knjige “Iznad želja” – Zagreb

Pozivamo vas na prezentaciju knjige “Iznad Želja – Anti Stres Mentalni Trening” koja će se održati u srijedu, 22.3.2017. godine u 19 sati u Gradskoj knjižnici Zagreb, Trg A.Starčevića 6.

Posebna gošća: Akademkinja Vida Demarin, neuropsihijatar i neuroznanstvenik

Lokacija: Gradska knjižnica Zagreb, Trg Ante Starčevića 6, 10000 Zagreb – Google Mapa

Prezentacija je besplatna i može joj prisustvovati samo ograničen broj posjetitelja pa vas molimo da ispunite obrazac u nastavku sada kako bi vam osigurali mjesto.

Knjiga “Iznad Želja” napisana je kao znanstveno istraživanje o dinamici uma. Čitatelje se potiče na korištenje logičkog razmišljanja kako bi došli do subjektivnih zaključaka o tome gdje nastaje stres i koji su njegovi glavni uzroci. U knjizi zatim istražujemo vezu zdravlja i stresa i načine kako ukloniti stres, uklanjanjem njegovih uzroka. Znanstvenoistraživačkim pristupom dolazimo do intelektualnog razumijevanja fenomena uma. Ali knjiga tu ne staje.

Iako vrlo važno, intelektualno razumijevanje dinamike uma nije dovoljno za promjenu neželjenih obrazaca ponašanja. Zbog toga su u knjizi opisane i praktične meditacije i mentalna vježba.

Predstavljanje knjige “Iznad Želja” bit će ugodno i opuštajuće iskustvo, zbog čega će polaznici biti u stanju lako usvojiti i jednu meditaciju kojom ćemo zaključiti naše druženje.

Više o prezentaciji knjige možete pročitati i na stranicama Gradske knjižnice Zagreb.