Prezentacija knjige “Iznad Želja” – Rijeka

On May 10, 2017, Posted by , With Comments Off on Prezentacija knjige “Iznad Želja” – Rijeka

Pozivamo vas na prezentaciju knjige “Iznad Želja – Anti-Stres Mentalni Trening” koja će se održati u srijedu, 10.5.2017. godine u 19 sati u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke, Korzo 16.

Predstavljanje knjige “Iznad Želja” predstavlja ugodno i opuštajuće iskustvo, što znači da ćete biti u stanju lakoćom usvojiti i jednu mentalnu vježbu koja će vam zauvijek ostati na raspolagnju.

Uz autora knjige Igora Mošiča, posebna gošća prezentacije bit će docentica Suzana Janković iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ i Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Prezentacija je besplatna i svi ste dobrodošli.

Knjiga “Iznad Želja” napisana je kao znanstveno istraživanje o dinamici uma. Čitatelje se potiče na korištenje logičkog razmišljanja kako bi došli do subjektivnih zaključaka o tome gdje nastaje stres i koji su njegovi glavni uzroci. U knjizi zatim istražujemo vezu zdravlja i stresa i načine kako ukloniti stres, uklanjanjem njegovih uzroka. Znanstvenoistraživačkim pristupom dolazimo do intelektualnog razumijevanja fenomena uma. Ali knjiga tu ne staje.

Iako vrlo važno, intelektualno razumijevanje dinamike uma nije dovoljno za promjenu neželjenih obrazaca ponašanja. Zbog toga su u knjizi opisane i praktične meditacije i mentalna vježba.

Predstavljanje knjige “Iznad Želja” bit će ugodno i opuštajuće iskustvo, zbog čega će polaznici biti u stanju lako usvojiti i jednu meditaciju kojom ćemo zaključiti naše druženje.

Lokacija: Gradska vijećnica Grada Rijeke, Korzo 16, 51 000 Rijeka – Google Mapa