Rijeka: Emotivna higijena – NAM 1

On September 24, 2018, Posted by , With Comments Off on Rijeka: Emotivna higijena – NAM 1

Prvi modul programa emotivne higijene: “NAM 1 – Harmonija realnosti i izbora” održat će se u ponedjeljak, 24.9.2018. godine od 19 do 21:30 sati u MO Luka, Vedijeva 11/ 1. kat, Rijeka

Namjera progama NAM 1: Osigurati da svi polaznici nauče kako transformirati negativne emocije, stres i nelagode te osigurati mentalnu i fizičku dobrobit sebi i ljudima oko sebe. U programu NAM 1 koristimo intelekt kao glavni alat spoznaje o načinima održavanja emotivne higijene. Svakim modulom obrađujemo jedan od osam glavnih uzroka unutarnjeg mira kroz teorijski dio i debatu, kako bi razjasnili nedoumice o temi i pripremili se za meditaciju. Program uključuje i tečaj NAM objektne i analitičke meditacije. Rijeka je trenutno jedino mjesto u Europi na kojemu je moguće pohađati NAM trening emotivne higijene – NAM (Neuroplasticity Activation Meditating).

NAM 1 program emotivne higijene predstavlja osvježavajuće iskustvo koje polaznike vodi izvan komplikacija svakodnevnog života, što znači da ćete biti u stanju lakoćom usvojiti nove spoznaje o praktičnim alatima za osiguranje unutarnjeg mira koje ćete uvijek imati na raspolaganju.

Ako vas zanimaju detalji, prije nego što se odlučite prisustvovati, detaljno koristima, razlozima za i protiv NAM programa emotivne higijene, pročitajte ovdje: https://www.n2sed.hr/nam-hrih/

NAM program ima 8 modula po 2 i pol sata, traje 2 mjeseca, jednom tjedno i cijena iznosi 2.500,00 kuna. Jedinstvena cijena za vas koji trening emotivne higijene započnete u Rijeci tijekom rujna, iznosi 1.000,00 kuna za cijeli program. Program emotivne higijene želimo učiniti dostupnim svima, što znači da umirovljenici, studenti, učenici i nezaposleni mogu sami birati iznos koji žele platiti.
Prvi modul NAM 1 održat ćemo za grupu s ograničenim brojem polaznika, zato vas molim da u nastavku ispunite obrazac kako bi vam osigurali mjesto:

Lokacija: Mjesni odbor Luka, Verdijeva 11, 51000 Rijeka – Google Mapa