Rijeka: Emotivna higijena – NAM 1

On November 17, 2018, Posted by , With Comments Off on Rijeka: Emotivna higijena – NAM 1

Prvi modul programa emotivne higijene: “NAM 1 – Harmonija realnosti i izbora” održat će se u subotu, 17.11.2018. godine od 17 do 20:00 sati u MO Luka, Vedijeva 11/ 1. kat, Rijeka

Namjera progama NAM 1: Osigurati da svi polaznici nauče kako transformirati negativne emocije, stres i nelagode te osigurati mentalnu i fizičku dobrobit sebi i ljudima oko sebe. U programu NAM 1 koristimo intelekt kao glavni alat spoznaje o načinima održavanja emotivne higijene. Svakim modulom obrađujemo jedan od osam glavnih uzroka unutarnjeg mira kroz teorijski dio i debatu, kako bi razjasnili nedoumice o temi i pripremili se za meditaciju. Program uključuje i tečaj NAM objektne i analitičke meditacije. Rijeka je trenutno jedino mjesto u Europi na kojemu je moguće pohađati NAM trening emotivne higijene – NAM (Neuroplasticity Activation Meditating).

NAM 1 program emotivne higijene predstavlja osvježavajuće iskustvo koje polaznike vodi izvan komplikacija svakodnevnog života, što znači da ćete biti u stanju lakoćom usvojiti nove spoznaje o praktičnim alatima za osiguranje unutarnjeg mira koje ćete uvijek imati na raspolaganju.

NAM program ima 8 modula po 2 i pol do 3 sata, traje 2 mjeseca, jednom tjedno i cijena iznosi 2.500,00 kuna. Jedinstvena, preporučena cijena za vas koji trening emotivne higijene započnete u Rijeci tijekom studenog, iznosi 1.000,00 kuna za cijeli program. Preporučena cijena znači da je NAM program dostupan svima, neovisno o trenutnom financijskom stanju jer novac dođe, ode i opet dođe, a um je stalno s vama. Tko može i želi platiti, plati, tko trenutno ne može ili ne želi, ne plati ili plati kada to poželi. NAM emotivna higijena uči uzroke unutarnjeg mira i mentalne dobrobiti, što je neprocjenjivo i zbog toga NAM nije i nikada neće biti tržišna roba koja ima točno propisanu cijenu jer bi se time izgubila moć NAM-a da bude uzrok unutarnjeg mira i dobrobiti ljudi.
Prvi modul NAM 1 održat ćemo za grupu s ograničenim brojem polaznika, zato ispunite obrazac i osigurajte si mjesto:

* Ispunjavanjem ovog obrasca, prijavljujete se za prvi modul programa NAM1, koji će se održati u subotu, 17.11.2018. godine u Rijeci. Vaši osobni podaci koje nam povjeravate su sigurni i nećemo ih dijeliti s drugima, a nakon predavanja bit će uklonjeni. Dodatne informacije pročitajte na Izjava o privatnosti podataka.

Lokacija: Mjesni odbor Luka, Verdijeva 11, 51000 Rijeka – Google Mapa