Da, želim kupiti knjigu “Iznad Želja”

Napisana u Indiji, u podnožju Himalaje, inspirirana učenjem Njegove Svetosti Dalai Lame i tibetanskih jogija i mudraca, s ciljem postizanja unutarnjeg mira i veće dobrobiti ljudi. Knjiga “Iznad Želja” povezuje drevnu indijsku mudrost i modernu znanost. Predgovor za knjigu napisala je akademkinja Vida Demarin. Autor knjige je Igor Mošič, učitelj meditacije i osnivač NAM programa emotivne higijene.

Jednostavno, knjiga “Iznad Želja – Anti-Stres Mentalni Trening” praktičan je priručnik o dinamici uma koji čitatelje vodi tamo gdje samo razmišljanjem ne mogu doći. Promovira korištenje logičkog razmišljanja kako bi svaki zainteresirani čitatelj sam došao do subjektivnih zaključaka o tome gdje nastaje stres i koji su njegovi glavni uzroci. U knjizi se zatim istražuje odnos zdravlja i stresa, kao i načine kako ukloniti stres, uklanjanjem njegovih uzroka. Znanstvenoistraživačkim pristupom dolazimo do intelektualnog razumijevanja fenomena uma. Ali knjiga tu ne staje jer predstavlja i praktične meditacije, kako bi novonastale intelektualne spoznaje postale dio emotivnog iskustva.

Pročitajte predgovor i uvod u knjigu “Iznad Želja – Anti-Stres Mentalni Trening”, ovdje.

Podaci o knjizi: Meki uvez, A5 format, 140 stranica
ISBN: 978-953-59355-0-6

Knjigu “Iznad Želja” kupite uplatom na naš žiro račun.

Uplata na žiro račun

Uplatu za knjigu „Iznad Želja – Anti-Stres Mentalni Trening“ izvršite na ime tvrtke:

N2SED d.o.o.
Podvoljak 8
51000 Rijeka
OIB: 45729640036
IBAN: HR3523600001102376028, Zagrebačka banka d.d.

Svrha uplate: Uplata za knjigu „Iznad želja“ + broj knjiga

Nakon uplate, pošaljite nam: obavijest o uplati, podatke koje želite da budu navedeni na računu i adresu dostave (pošiljke šaljemo Poštom i molimo navedite adresu na kojoj ste dostupni tijekom radnog vremena), putem e-mail adrese: info@n2sed.hr

Za narudžbu tri ili više knjiga kao i dostave van Hrvatske, pišite nam na: info@n2sed.hr

Prigovori potrošača