Burnout i kako ga spriječiti – Gradska knjižnica Rijeka

On March 27, 2018, Posted by , With Comments Off on Burnout i kako ga spriječiti – Gradska knjižnica Rijeka

U sklopu Poslovnog kutka, Gradske knjižnice Rijeka – Palača Modello, Ulica Matije Gupca 23, u utorak, 27. ožujka u 18:30 sati, održat ćemo predavanje “Burnout i kako ga spriječiti”.

„Burnout“ nije neka stvar koju možemo izabrati ili odbaciti kadgod poželimo jer da jest nitko ne bi iskušavao to negativno mentalno stanje. Ako „burnout“ nije stvar izbora, onda može jedino biti posljedica raznih uvjeta i uzroka. Koji su to uvjeti i uzroci te možemo li na njih utjecati, analizirat ćemo na predavanju „Burnout i kako ga spriječiti“.

Suprotan umu koji iskušava „burnout“,  um je koji iskušava unutarnji mir. Unutarnji mir i „burnout“ ne mogu postojati istovremeno jer ta su dva stanja međusobno isključiva.

Unutarnji mir je vrlina koja se može naučiti.

Strpljenjem i radom i dudov list postaje svila. Isto tako, strpljenjem i radom vještine postaju refleks.

Koje vještine želimo razvijati? Emotivnu higijenu i mentalnu stabilnost.

Emotivna higijena i mentalna stabilnost dominantni su uzroci unutarnjeg mira.  Metoda koju koristimo za osiguravanje emotivne higijene i mentalne stabilnosti zove se NAM meditacija (Neuroplasticity Activation Meditating).

NAM (Neuroplasticity Activation Meditating) tehnologija je održive sreće, razvijena na temelju tibetanske tradicije, podržana od moderne medicine i neuroznanosti jer je praktična i dragocjena pomoć za svakodnevni život. Više na: www.n2sed.hr/nam

Namjera predavanja „Burnout i kako ga spriječiti“ osigurati je da svi polaznici dobiju ispravno i kvalitetno upoznavanje s NAM meditativnim programom, zbog čega će svi polaznici naučiti i isprobati jednu praktičnu meditativnu vježbu koje će im zauvijek ostati na raspolaganju.

***Ako si sami ne pomognemo spriječiti „burnout“, kome ćemo to prepustiti?

Više na web stranicama Gradske knjižnice Rijeka, ovdje.