Prezentacija knjige “Iznad Želja” u Gradskoj knjižnici Zagreb

On April 15, 2017, Posted by , In anti-stres, With Comments Off on Prezentacija knjige “Iznad Želja” u Gradskoj knjižnici Zagreb

U Gradskoj knjižnici Zagreb, 22. ožujka 2017. godine, održana je prezentacija knjige “Iznad Želja – Anti Stres Mentalni Trening”.

Knjiga “Iznad Želja” napisana je kao znanstveno istraživanje o dinamici uma. Čitatelje se potiče na korištenje logičkog razmišljanja kako bi došli do subjektivnih zaključaka o tome gdje nastaje stres i koji su njegovi glavni uzroci. U knjizi zatim istražujemo vezu zdravlja i stresa i načine kako ukloniti stres, uklanjanjem njegovih uzroka. Znanstvenoistraživačkim pristupom dolazimo do intelektualnog razumijevanja fenomena uma. Ali knjiga tu ne staje.

Iako vrlo važno, intelektualno razumijevanje dinamike uma nije dovoljno za promjenu neželjenih obrazaca ponašanja. Zbog toga su u knjizi opisane i praktične meditacije i mentalna vježba.

Predstavljanje knjige “Iznad Želja” bilo je ugodno i opuštajuće iskustvo koje smo zaključili praktičnom demonstracijom mindfulness meditacije.

Posebna gošća prezentacije knjige bila je akademkinja Vida Demarin, neuropsihijatar i neuroznanstvenik. Na prezentaciji su još govorili gospodin Krunoslav Kadović iz tvrtke Printera koja je zaslužna za tisak knjige te autor knjige Igor Mošič.

Knjigu “Iznad Želja – Anti-Stres Mentalni Trening” možete kupiti ovdje: Da, želim knjigu.