Jutarnja meditacija u Rijeci

On May 29, 2017, Posted by , With Comments Off on Jutarnja meditacija u Rijeci

Pozivamo vas na vođenu “Jutarnju meditaciju” u Rijeci koja će se održati u ponedjeljak, 29.5.2017. godine, u 7 sati ujutro na lokaciji u centru grada.

Obavijen nemirom, stresom i sukobima, u svakome od nas postoji smiren, samopouzdan i suosjećajan um koji uvijek postiže više. Namjera vođene meditacije njegovo je otkrivanje i jačanje.

Meditacija se temelji na knjizi “Iznad Želja – Anti-Stres Mentalni Trening” i predstavlja ugodno iskustvo u ponedjeljak ujutro kako bi mentalnu stabilost uzrokovanu meditacijom, prelili u iskustva dana i tjedna pred nama.

Cijena iznosi 80 kuna po osobi. Predviđeno trajanje je 60 minuta. Meditaciji može prisustvovati ograničen broj posjetitelja. Točnu lokaciju ćemo e-mail porukom javiti svim prijavljenima u petak, 19.5.2017. godine. Ako želite prisustvovati meditaciji ispunite obrazac u nastavku:

Koji je cilj jutarnje meditacije? Mentalna stabilnost.  Mentalna stabilnost je suprotna mentalnoj nestabilnosti jer utječe na smanjenje stresa i poboljšanje kognitivnih funkcija poput koncentracije, učenja, sjećanja, logičkog razmišljanja, kao i na donošenje boljih odluka u svakodnevnom životu.