Prezentacija knjige “Iznad Želja” – Zagreb

On November 16, 2017, Posted by , With Comments Off on Prezentacija knjige “Iznad Želja” – Zagreb

Pozivamo vas na prezentaciju knjige “Iznad Želja – Anti-Stres Mentalni Trening” koja će se održati u četvrtak, 16.11.2017. godine u 18 sati u Zagrebu u Knjižnici Medveščak, Trg žrtava fašizma 7.

Knjigu “Iznad Želja” predstavit će autor Igor Mošič kroz ugodno i opuštajuće iskustvo, što znači da ćete biti u stanju lakoćom usvojiti i jednu mentalnu vježbu koja će vam zauvijek ostati na raspolagnju.

Prezentacija je besplatna i svi ste dobrodošli.

Knjiga “Iznad Želja” napisana je kao znanstveno istraživanje o dinamici uma. Čitatelje se potiče na korištenje logičkog razmišljanja kako bi došli do subjektivnih zaključaka o tome gdje nastaje stres i koji su njegovi glavni uzroci. U knjizi zatim istražujemo vezu zdravlja i stresa i načine kako ukloniti stres, uklanjanjem njegovih uzroka. Znanstvenoistraživačkim pristupom dolazimo do intelektualnog razumijevanja fenomena uma. Ali knjiga tu ne staje.

Iako vrlo važno, intelektualno razumijevanje dinamike uma nije dovoljno za promjenu neželjenih obrazaca ponašanja. Zbog toga su u knjizi opisane i praktične meditacije i mentalna vježba.

Za prezentaciju je kreiran i Facebook Event/Događaj – Kliknite ovdje i podijelite sa zainteresiranim prijateljima 

Lokacija: Knjižnice grada Zagreba – Knjižnica Medveščak, Trg žrtava fašizma 7, 10 000 Zagreb – Google Mapa