Kako jasno poslovno komunicirati?

On July 5, 2015, Posted by , In modeliranje izvrsnosti,poslovna komunikacija, With Comments Off on Kako jasno poslovno komunicirati?

Često puta razmišljamo kako se do nekog cilja može doći na samo jedan način. Nije li to istina?

Na primjer, želite li putovati od Zagreba do Londona, možete to učiniti na više različitih načina. Možete ići avionom direktno, možete ići avionom s presjedanjem u Parizu, možete ići autobusom, možete ići vlastitim automobilom, oni odvažniji to mogu učiniti autostopom, možete ići željezničkim prijevozom…kako god to učinili na kraju je jedino bitno da stignete u London na vrijeme.

Kako postoje različiti načini dolaska do neke destinacije, tako postoje i različiti načini postizanja nekog cilja. Želite li uspješno komunicirati postoje mnogi načini kako to možete postići.

Osoba koja posjeduje najviše fleksibilnosti i izbora ponašanja u pojedinoj situaciji, utjecat će jače na konačan ishod komunikacije.

N2SED aktivnosti govore upravo o načinima kako obogatiti svoje ponašanje izborima koji će vam omogućiti veću fleksibilnost kako bi lakše ostvarili željene rezultate. Tehnologija koju ćemo za to najviše koristiti je Neuro-lingvističko programiranje (NLP).

NLP se u svojoj osnovi bavi ekstremom ljudskog ponašanja, a to je izvrsnost i prema definiciji predstavlja tehnologiju modeliranja i transfera izvrsnosti.

Jedan od temelja N2SED radionice: “Nadmoćne poslovne vještine” je kreiranje modela izvrsne komunikacije koju ćete uzeti sa sobom i koristiti u svakodnevnom životu.

Ako još niste, preuzmite sada besplatnu PDF brošuru: “Kako jasno poslovno komunicirati?”

Razmišljate li o tome sada, kliknite ovdje i zatražite ponudu N2SED Coaching usluga.