Što N2SED Coaching može učiniti za Vas?

On July 5, 2015, Posted by , In nlp coaching, With Comments Off on Što N2SED Coaching može učiniti za Vas?

bird-mosic-downing-street

Što točno N2SED Coaching može učiniti za Vas, najbolje je ispričati kroz priču:

Krajem veljače 2015. godine, imao sam rijetku priliku vidjeti svjetlo smeđu, kožnu fotelju koju je koristio Sir Winston Churchill kao britanski premijer. Gledajući stolicu sjetio sam se jedne od njegovih izreka: “Što dalje pogledamo u prošlost, bolje ćemo vidjeti budućnost.”

Naime, pogledamo li u povijest, jasno je da isključivo posjedovanje resursa nikada nije predstavljalo razliku koja čini razliku, niti jednom pojedincu, niti cijelom narodu. Razliku je uvijek činila snalažljivost u korištenju raspoloživih resursa.

Potvrda tog razmišljanja je stigla kada sam imao čast posjetiti sjedište britanskog premijera na adresi Downing Street 10 gdje sam se susreo s jednim od najutjecajnijih komunikatora današnjice, gospodinom Conradom Birdom.

Gospodin Bird je direktor The GREAT Britain Campaign, kampanje koja na svjetskom nivou promovira Veliku Britaniju kao najbolji izbor za posao, turistički posjet i studiranje. Osim kreiranja pozitivne percepcije Velike Britanije u svijetu, specifičnost kampanje je i konkretno povezivanje ostvarenih rezultata s aktivnostima kroz stalno mjerenje ROI-a (Return on investment – Povrat na investiciju).

Kako je počela GREAT kampanja?

GREAT kampanja je kreirana kao spoj kreativnog procesa razmišljanja i strateške prilike koja se pojavila kada je London postao domaćin Olimpijskih igara 2012. godine.

Na početku našeg sastanka gospodin Bird mi je naglasio kako je osnovna definicija marketinga duboko razumijevanje ciljane publike i njihovih potreba te stvaranje proizvoda ili usluga koje zadovoljavaju te potrebe. Kao kreator GREAT kampanje, gospodin Bird je prenio marketing definiciju iz korporativnog okruženja na nacionalni nivo.  I to je učinio zadivljujuće uspješno.

Prije Ljetnih olimpijskih igara 2012. u Londonu, Velika Britanija je imala mnoge resurse kao što su globalno snažni brandovi, poznata sveučilišta, bogatu povijest, umjetnost i književnost, poznate ličnosti kao i mrežu British business councils ureda širom svijeta. Jednom riječju Velika Britanija je imala mnoge resurse, ali bila je potrebna snalažljivost u korištenju raspoloživih resursa kako bi se svi ti resursi udružili i komunicirali jedinstvenu poruku svijetu te ostvarili glavni rezultat kampanje: rast zaposlenosti i prihoda za Veliku Britaniju.

Danas, GREAT predstavlja brand vrijedan preko 150 milijuna funti te predstavlja vrijednu nacionalnu imovinu Velike Britanije.

Veliki William Shakespeare je rekao: “Zlatno doba je pred nama, ne iza nas” i to je temljna pretpostavka koja vodi gospodina Birda i njegov tim.

Najvažnija poruka koju sam dobio prilikom posjete gospodinu Birdu na adresi Downing Street 10 je činjenica da je umjesto razmišljanja o nedostatku resursa, uvijek pametnije fokusirati se na moguće načine korištenja obilja raspoloživih resursa kako bi ostvarili željene ciljeve.

N2SED Coaching je proces organizacije i optimizacije Vaših postojećih resursa na svjesnom i nesvjesnom nivou korištenjem New Code NLP tehnologije. Odgovornost za uspjeh je u potpunosti Vaša, a očekivani rezultat je izvrsnost u odabranom području.

Ovdje preuzmite N2SED Coaching promotivnu PDF brošuru: “Nadmoćne poslovne vještine”.

Ako razmišljate o tome sada, kliknite ovdje i zatražite ponudu N2SED Coaching usluga.