Rijeka: Emotivna higijena – NAM 1

On November 23, 2019, Posted by , With Comments Off on Rijeka: Emotivna higijena – NAM 1

“NAM 1 – Harmonija realnosti i izbora” program je emotivne higijene, razvijen prema tibetanskoj tradiciji postizanja unutarnjeg mira. Program je podržan od moderne medicine i neuroznanosti jer je praktična pomoć za svakodnevni život. Program se sastoji od osam modula u trajanju od tri sata, koji će se održavati u Rijeci, subotom, a prema dogovoru i nedjeljom od 17 do 20 sati.

Vrijeme održavanja prvog modula: Subota, 23.11.2019. od 17 do 20 sati

Lokacija održavanja: MO Luka, Vedijeva 11/ 1. kat, Rijeka

Namjera progama: Osigurati da svi polaznici nauče kako transformirati negativne emocije, stres i nelagode te osigurati mentalnu i fizičku dobrobit sebi i ljudima oko sebe. U programu NAM 1 koristimo intelekt kao glavni alat spoznaje o načinima održavanja emotivne higijene. Program je sastavljen od osam modula, a svakim modulom obrađujemo jedan od osam glavnih uzroka unutarnjeg mira kroz teorijski dio i debatu, kako bi razjasnili nedoumice o temi i pripremili se za meditaciju. Program uključuje školu debate i tečaj NAM objektne i analitičke meditacije. Rijeka je trenutno jedino mjesto u Europi na kojemu je moguće pohađati NAM trening emotivne higijene – NAM (Neuroplasticity Activation Meditating).

NAM 1 program emotivne higijene predstavlja osvježavajuće iskustvo koje polaznike vodi izvan komplikacija svakodnevnog života, što znači da ćete biti u stanju lakoćom usvojiti nove spoznaje o praktičnim alatima za osiguranje unutarnjeg mira koje ćete uvijek imati na raspolaganju.

Uobičajena cijena svih osam modula NAM programa za pravne osobe iznosi 2.500,00 kuna. Jedinstvena, preporučena cijena za vas koji trening emotivne higijene započnete u Rijeci u studenom, iznosi 1.000,00 kuna za cijeli program. Preporučena cijena znači da je NAM program dostupan svima, neovisno o trenutnom financijskom stanju jer novac dođe, ode i opet dođe, a um je stalno s vama. Tko može i želi platiti, plati, tko trenutno ne može ili ne želi, ne plati ili plati kada to poželi. Sve one koji trenutno nisu u mogućnosti platiti trening, molimo da nas o tome obavijeste prije početka programa. Na treningu se ne objavljuje javno tko je i koliko platio i to je osobna stvar i izbor pojedinca, ali svi dobivaju istu kvalitetu treninga, kao i prateće tiskane materijale.

Prije konačne odluke, detaljan opis treninga proučite ovdje: “NAM 1 – Harmonija realnosti i izbora”ili kliknite ovdje i pogledajte NAM uvodni YouTube video.  

Ako želite pristupiti treningu, prijavite se na email: info@n2sed.hr

Lokacija: Mjesni odbor Luka, Verdijeva 11, 51000 Rijeka – Google Mapa