Informacijski Vodič: “Sistem marketinga i prodaje za uspjeh u ekonomiji današnjice”

On July 5, 2015, Posted by , In marketing model,modeliranje izvrsnosti, With Comments Off on Informacijski Vodič: “Sistem marketinga i prodaje za uspjeh u ekonomiji današnjice”

sistem_naslovna

Najveća vrijednost Informacijskog Vodiča: “Sistem marketinga i prodaje za uspjeh u ekonomiji današnjice” je to što fokusira Vaše razmišljanje o marketingu i prodaji na pristup koji povezuje aktivnosti s rezultatima. Razmislite li o tome, takav pristup marketingu i prodaji je vrlo rijedak i dragocjen, a njegovo ovladavanje donosi značajnu transformacijsku vrijednost u Vaš posao.

Informacijski Vodič: “Sistem marketinga i prodaje za uspjeh u ekonomiji današnjice” u PDF formatu, možete besplatno preuzeti, ovdje.

Tekst koji ćete pročitati je inspiracija na akciju koja donosi kontinuirane rezultate i predstavlja vrijedan alat za koji ne znamo hoće li zaokupiti Vašu pažnju odmah ili nakon što ga više puta pročitate, možda će Vas zanimati dodatne informacije pa ćete doći na neke od naših radionica ili coachinga pri čemu smo sigurni da će Vas N2SED poslovne informacije potaknuti na: 

  • ostvarivanje iznadprosječnih rezultata načinom na koji Vaša konkurencija niti ne pomišlja,
  • pozicioniranje kao vodeća tvrtka na ciljanom tržištu ili održavanje te pozicije i
  • postavljanje učinkovitog sustava za kontinuirano privlačenje idealnih kupaca u svoj posao.

Ako razmišljate o tome sada, naručite trening “Harmonija realnosti i izbora”