N2SED Trening: Harmonija realnosti i izbora

Ideja vodilja: Održiva sreća je harmonija vanjskog uspjeha i unutarnjeg zadovoljstva.

Namjera treninga: Osigurati da polaznici nauče praktične metode kako pojačati utjecaj, kako komunicirati i prodavati bolje, i pri tome spriječiti „burnout“, ukloniti stres i održavati emotivnu higijenu.

Trening objedinjuje naš najprodavaniji trening “Kako prodavati bolje” i NAM trening emotivne higijene.

“Kako prodavati bolje” temelji se na tehnologiji modeliranja izvrsnosti – New Code NLP (New Code Neurolingvističkom programiranju), što znači da ćete naučiti model verbalnog i neverbalnog utjecaja, na svjesnom i nesvjesnom nivou, koji će vam uvijek biti na raspolaganju kako bi svoje proizvode i usluge lakše povezivali s nesvjesnim željama svojih klijenata.

NAM (Neuroplasticity Activation Meditating) model je razvijen prema tibetanskoj tradiciji održavanja emotivne higijene i mentalne stabilnosti, podržan je od moderne medicine i neuroznanosti jer je praktična i dragocjena pomoć za svakodnevni život.

Dijelovi treninga “Harmonija realnosti i izbora” dostupni su i besplatno za sve koji želite steći ova vrijedna znanja. U nastavku se nalaze YouTube videa o prodaji i marketingu koji se temelji na NLP-u, PDF dokumenti o komunikaciji, prodaji i marketingu, video s iskustvima polaznika naših treninga te predgovor i uvod u knjigu “Iznad Želja – Anti-Stres Mentalni Trening” koja opisuje osnove NAM tehnologije emotivne higijene.

Materijali u nastavku će vam vrlo vjerovatno biti korisni, neovisno o odluci da sudjelujete na trening programu “Harmonija realnosti i izbora”.

Pogledajte iskustva polaznika N2SED treninga:

Korisni linkovi sa YouTube video prezentacijama i PDF dokumentima:

Video: Prezentacija “Zašto koristiti NLP u poslovanju” (1 sat 43 min)

Preuzmite PDF brošuru: “Kako jasno poslovno komunicirati”

Video: Prezentacija “Model uspješnog odlučivanja o marketingu i prodaji u digitalno doba” (22:25 min)

Preuzmite PDF brošuru: “Sistem marketinga i prodaje za uspjeh u ekonomiji današnjice” 

Video: Prezentacija “Kako komunicirati s pacijentom i motivirati ga na promjenu ponašanja” (59:19 min)

Preuzmite PDF brošuru: “STOP – Pogledaj veliku sliku” – Kako koristiti neuroplastičnost za još bolju komunikaciju i još jači utjecaj na ishode liječenja

Video edukacija: “Facebook u poslovanju – 1.dio” (17 videa)

Video edukacija: “Facebook u poslovanju – 2.dio” (16 videa)

“Iznad Želja – Anti-Stres Mentalni Trening” – predgovor i uvod u knjigu (hrvatsko izdanje)

“Beyond Wants – Stress-Relief MindTraining” – predgovor i uvod u knjigu (englesko izdanje)

“Zašto NAM meditacija” – pročitajte što je to točno meditacija i zašto može biti korisna za vas

Kupite knjigu “Iznad Želja – Anti-Stres Mentalni Trening” ovdje

Što je konkretna korist trening programa “Harmonija realnosti i izbora” za vas?

  • Preciznost i značajne uštede vremena prilikom verbalnog komuniciranja s kolegama i klijentima, korištenjem vještine NLP transformacijskog rječnika (Neuro-lingvističko programiranje)
  • Brže povezivanje s klijentima na nesvjesnom nivou i od „onih koji prodaju“ postati „oni koji donose vrijednost“, što postaje uzrok još veće prodaje
  • Direktan utjecaj na vaše veće zadovoljstvo, koncentraciju, stabilnost i produktivnost, onemogućavanjem nezadovoljstvu da preuzima nadzor nad vašim raspoloženjem
Kada pogledate predivan cvijet, sastavljen je od latica, stabljike i listova koji su vidjlivi. Da bi cvijet procvao, vješt vrtlar ipak najviše vremena ulaže u brigu i zalijevanje korijenja, koje nije vidjlivo.
Ako korijenje nije stabilno, zdravo i snažno, ljepota cvijeta se ne može manifestirati u svom punom potencijalu.

Uspješno poduzeće je poput cvijeta, ima mnogo dijelova i aktivnosti koje su vidjlive, ipak najvažniji dijelovi posla nisu vidljivi. To su raspoloženja i emocije ljudi zaposlenih u poduzeću. S namjerom pridavanja pažnje, zalijevanja i procvata punog potencijala zaposlenih u poduzećima, razvijen je program “Harmonija realnosti i izbora”.

Tko je trener?

Igor Mošič, dipl.oec. trener je prodaje, učitelj meditacije i emotivne higijene. Autor je knjige „Iznad Želja – Anti-Stres Mentalni Trening“.  Većinu poslovne karijere  bavio se poslovima marketinga i prodaje, usavršavajući se kao Master praktikant Neuro-lingvističkog programiranja (NLP) i International Coach kod suosnivača NLP tehnologije, John Grindera. Student je budističke psihologije u centru tibetanskog budizma u mjestu Dharamsala – McLeod Ganj, u Indiji.

Kako naručiti N2SED trening “Harmonija realnosti i izbora”?

***LISTA ČEKANJA: Trenutno su zauzeti su svi termini za treninge. Prijavite vašu tvrtku na listu čekanja za slobodan termin treninga “Harmonija realnosti i izbora” na: info@n2sed.hr

***Ova ponuda može biti uklonjena bez prethodne najave.