Izjava o privatnosti podataka

Izjava o privatnosti podataka

Ovim tekstom definirano je kako tvrtka N2SED d.o.o. prikuplja, koristi i štiti sve informacije koje nam posjetitelji web stranice www.n2sed.hr svojevoljno daju.

Naša je namjera osigurati privatnost vaših osobnih podataka koje nam povjeravate, što znači da ćemo sa svakim vašim osobnim podatkom postupati u skladu s ovom Izjavom.

Osobni podaci i njihova obrada

Osobni podatak je svaki onaj podatak koji se odnosi na fizičku osobu čiji je identitet utvrđen ili se izravno ili neizravno može utvrditi. Obrada podataka je svaka radnja izvršena sa osobnim podacima, poput njihovog prikupljanja, pohrane ili korištenja.

Putem stranice www.n2sed.hr prikupljamo vaše osobne podatke poput imena i prezimena te email adrese, koristeći kontakt obrasce dva servisa: Google Forms i email marketing sustava Aweber. Namjera s kojom koristimo vaše osobne podatke jest da bi uspostavili kontakt i odgovorili na upit, rezervirali vam mjesto na nekom od predavanja ili da bi vas registrirali za newsletter.

Voditelj obrade podataka

N2SED d.o.o. je voditelj obrade vaših osobnih podataka.

Privola i njezin opoziv

N2SED d.o.o. prikuplja osobne podatke putem email obrazaca na web stranici www.n2sed.hr i ispunjavanjem nekog od obrazaca smatramo da nam svaki korisnik svojevoljno daje privolu i suglasnost za korištenje njegovih osobnih podataka na način na koji je pored svakog obrasca, jasno i nedvosmisleno navedeno. Svaki korisnik može u svako doba opozvati svoju privolu pisanom obavijesti u pismenom ili elektronskom obliku.

Kod povremenog slanja email poruka vama koji ste prijavljeni na naš newsletter putem servisa Aweber, na dnu svake poruke nalazi se poveznica (link) – Unsubscribe kojom možete opozvati privolu da dobijate buduće poruke.

Koliko dugo zadržavamo vaše osobne podatke

Sve vaše osobne podatke vremenski zadržavamo dok god su nam potrebni da bi ispunili vaš zahtjev ili vam poslali ponudu. Nakon toga se arhiviraju, a u slučaju da zatražite brisanje, brišu se odmah.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Neovlašteni pristup vašim osobnim podacima, s naše strane osiguravamo fizičkim i elektroničkim postupcima. Funkcioniranje web stranice www.n2sed.hr moguće je zahvaljujući vanjskim servisima poput hosting tvrtke Plus hosting i sustava Leadpages, a prikupljanje vaših podataka ovisi o sustavu Google Forms i Aweber. To znači da sigurnost online prisutnosti web stranice www.n2sed.hr i prikupljenih podataka ovisi i o sigurnosnim standardima navedenih servisa.

Tvrtka N2SED d.o.o. ne snosi odgovornost za načine i uvjete rada navedenih servisa.

Dijeljenje osobnih podataka s trećim stranama

Ne prodajemo niti na bilo koji drugi način dijelimo Vaše osobne podatke, osim uz prethodnu najavu ili vašu osobnu želju. Ovo ne obuhvaća web hosting partnere i servise poput Google Analytics servisa koji koristimo za praćenje analitike stranice, a koji se obvezuju vaše podatke zadržati povjerljivima.

U slučaju da zakon nalaže dijeljenje informacija o poslovanju s nadležnim službama, pridržavat ćemo se zakonskih obveza.

Veze s drugim web stranicama

Web stranica www.n2sed.hr može sadržavati poveznice ili linkove koje vode na neku drugu web stranicu. Nakon što napustite našu web stranicu, mi više nemamo nikakvu kontrolu nad drugom web lokacijom, niti smo odgovorni za zaštitu privatnosti vaših osobnih podataka koje pružate na toj web lokaciji. Zbog toga vam preporučamo da proučite Izjavu o privatnosti na tim web lokacijama.

Podaci za kontakt:

N2SED d.o.o.
Podvoljak 8
51000 Rijeka
info@n2sed.hr

Nakon što ste se upoznali s Izjavom o privatnosti osobnih podataka, ako želite: