New Code NLP trening: “Kako komunicirati i prodavati bolje?”

“Kako komunicirati i prodavati bolje?”

Dajte nam 16 sati vašeg vremena i dobit ćete model komuniciranja i prodaje koji nikada ne donosi neuspjeh.

Namjera treninga je da svaki polaznik dobije sažeto i praktično razumijevanje utjecaja na svjesnom i nesvjesnom nivou te verbalnog i neverbalnog povezivanja s kolegama i klijentima.

Rezultat treninga je lakše i jasnije komuniciranje, kao i usavršavanje vlastitog modela komuniciranja i utjecaja svakog polaznika. Trening se izvodi induktivnim prenošenjem znanja, što osigurava pozitivne promjene ne samo u ponašanju, već i lakšem pristupu produktivnim, kreativnim stanjima.

Što ćete naučiti zahvaljujući trening programu?

• Kako se s lakoćom neverbalno povezivati s klijentima i postići da se osjećaju bolje i s većom radošću surađuju s vama

• Teorijsko znanje i praktičnu vještinu jasnog komuniciranja što vodi značajnoj uštedi vremena prilikom komuniciranja s kolegama i klijentima

Verbalni paket – model komuniciranja koji se koristi u mnogim svjetskim Fortune 500 kompanijama jer pomaže pravovremenom i boljem donošenju odluka

• Kreirati i usavršavati vlastiti model komuniciranja s klijentima

Detaljan sadržaj treninga:

1. Meta model komuniciranja – 13 komunikacijskih obrazaca za postizanje jasnoće komuniciranja ili detaljno prikupljanje informacija

2. Nesvjesna povezanost, neverbalno povezivanje i vođenje

3. Metaprogrami – specifična pitanja za otkrivanje nesvjesne organizacije razmišljanja i procesa donošenja odluka sugovornika

4. Praktičan rad i uvježbavanje naučenih obrazaca u parovima

5. Kreiranje i usavršavanje vlastitog modela prodajnog komuniciranja na temelju naučenih obrazaca

6. Vježbe emotivne higijene i načina za pristupanje smirenim, viskoko produktivnim stanjima

Na kraju treninga imat ćete model komunikacije spreman za korištenje odmah.

Tko je voditelj treninga?

Igor Mošič, dipl.oec. je edukator, coach i pisac.

U poslovnoj karijeri bavi se poslovima marketinga, prodaje i poučavanja. Certificirani je NLP Master Practitioner i New Code NLP International Coach, educiran i certificiran od strane suosnivača NLP-a, John Grindera. Certifikate pogledajte ovdje.

Osnivač je i trener NAM (Neuroplasticity Activation Modeling) tehnologije emotivne higijene te pisac dviju knjiga na temu emotivne higijene: “Veličanstveno – priča o ljubavi, suosjećanju i realnosti” za koju je predgovor napisao Njegova Svetost Dalai Lama i “Iznad želja – anti-stres mentalni trening” za koju je predgovor napisala akademkinja Vida Demarin, neurolog i neuroznanstvenik.

Kako treninzi izgledaju u praksi?

Pogledajte video s predavanjem na temu “Zašto koristiti NLP u poslovanju?” održanu u Hrvatskoj gospodarskoj komori Rijeka:

Pogledajte iskustva polaznika treninga:

Porast prodaje od preko 30% je rezultat N2SED trening programa “Kako prodavati bolje?” za naših 18 managera prodaje. Ne samo to, osjeća se izuzetno snažan timski duh, samopouzdanje zaposlenika je na nikad višim razinama, što isključivo zahvaljujemo Igorovim predavanjima, i isključivi je Igorov doprinos…”

Adriano Pliško, dipl.oec. – vlasnik i direktor tvrtke Dormi sano d.o.o.

* 100% Garancija na zadovoljstvo.
 Sudjelovanje na treningu je u potpunosti bez ikakvog financijskog rizika. U slučaju da nakon prva 2 sata treninga “Kako komunicirati i prodavati bolje” odlučite da to nije za vas, obavijestite pismeno predstavnika N2SED d.o.o. i vratite nam neoštećene materijale koje ste dobili. Tijekom iduća dva radna dana u potpunosti ćemo vam vratiti uplaćeni novac, bez postavljanja ikakvih pitanja. Posjetom naših seminara nemate ništa za izgubiti i zamislite koliko ćete dobiti.

** Ne garantiramo da ćemo trening “Kako prodavati bolje” održati za sve zainteresirane.

Razmišljate li možda o tome, zatražite više informacija jednostavnom porukom na info@n2sed.hr

 

nlp-trening-igor-mošič
nlp-n2sed
nlp-u-praksi
nlp-trening-zagreb
nlp-trening-rijeka
nlp-n2sed-kako-prodavati-bolje

 

Praktična videa na temu NAM Emotivne Higijene, hipnoze i NLP-a pratite na YouTube-u: NAM Emotivne Higijena