Knjiga: "Veličanstveno - priča o ljubavi, suosjećanju i realnosti"


Knjiga "Veličanstveno - priča o ljubavi, suosjećanju i realnosti"

Predgovor za knjigu "Veličanstveno - priča o ljubavi, suosjećanju i realnosti" napisao je Njegova Svetost Dalai Lama - duhovni vođa tibetanskog naroda i najutjecajniji budistički redovnik na svijetu, dobitnik je Nobelove nagrade za mir i mnogih drugih najviših svjetskih priznanja za promociju mudrosti nenasilja, altruizma, međureligijske harmonije i dobrobiti svih ljudi i živih bića.

Autor knjige Igor Mošič, početnik je u otkrivanju i shvaćanju onoga što ne može biti otkriveno niti shvaćeno - ljudskog uma. Učenik je Njegove Svetosti Dalai Lame, Geshe Lobsang Choegyal Rinpochea i drugih tibetanskih mudraca.   

Iz predgovora Njegove Svetosti Dalai Lame:

"....Vjerujem da je, na svakom nivou društva, ključ do sretnijeg i uspješnijeg života rast suosjećanja. Moja je nada da će čitateljima ova knjiga “Veličanstveno – priča o ljubavi, suosjećanju i realnosti” Igora Mošiča biti zanimljiva i korisna."

Sažetak knjige "Veličanstveno - priča o ljubavi, suosjećanju i realnosti"

“Veličanstveno“ je priča o kraljevstvu koje se može poistovjetiti sa svakom državom na planetu Zemlji. Glavni likovi knjige četiri su životinje iz šume: fazan, zec, majmun i slon. Oni jedan drugome pomažu očaj, strahove i brige transformirati u hrabrost, sigurnost i nadu.

Njihovo poštovanje i povjerenje postaje temelj njihovog prijateljstva. Iskrena motivacija kojom pristupaju svakom novom danu, osigurava harmonično prijateljstvo među njima. Harmonično prijateljstvo poput magneta privlači sve životinje u šumi i svima osigurava nadmoć pri rješavanju velikog problema s kojim je šuma suočena. 

Paralelno, radnja knjige prati i događaje u najvećoj korporaciji kraljevstva koja je također suočena s velikim izazovima.   

U jednom trenutku sudbina životinja u šumi isprepliće se sa sudbinom zaposlenih u korporaciji, pogotovo predsjednika kompanije i dugogodišnje djelatnice.

Vještine društvenog procvata koje su okosnica odnosa između četiri nerazdvojna prijatelja, počinju se prelijevati šumom, ali i izvan nje te inspiriraju i zaposlene u najvećoj korporaciji kraljevstva jednom zauvijek pobijediti najveći izazov s kojim su kontinuirano suočeni. 

Iskreno prijateljstvo između fazana, zeca, majmuna i slona transformira crno-bijelo kraljevstvo i sva bića u njemu u sretnu zemlju suosjećanja, bogatu bojama i zalijevanu ljubavlju.

Zbog toga knjiga “Veličanstveno - priča o ljubavi, suosjećanju i realnosti"” dočarava upravo taj proces transformacije, a njenim čitanjem nestaje granica između mašte i realnosti jer metafore iz knjige vrlo su lako primjenjive u svakodnevnom životu i svim segmentima društva. 

Prije nego što odlučite kupiti knjigu, možete pročitati predgovor i prolog:

Kako možete kupiti knjigu "Veličanstveno"?

Cijena knjige: 129 kuna
+ 25 kuna dostava za područje Hrvatske


Za online narudžbu jedne knjige uplatite: 154 kune
Za online narudžbu dvije knjige, dostava iznosi 30 kuna i uplatite: 288 kuna
Za narudžbu tri i više knjiga pošaljite upit na: info@n2sed.hr

Uplatite na žiro račun

N2SED d.o.o.
Podvoljak 8
51000 Rijeka
OIB: 45729640036

IBAN: HR3523600001102376028, Zagrebačka banka d.d. 

Svrha uplate: Uplata za knjigu „Veličanstveno“ + broj knjiga 

Nakon uplate: pošaljite nam e-mail koji sadrži obavijest o uplati, podatke koje želite da budu navedeni na računu i adresu dostave (na kojoj ste dostupni u radno vrijeme)

Naša e-mail adresa: info@n2sed.hr

O autoru

Igor Mošič rođen je 1974. godine u Rijeci, gdje i živi. Povremeno boravi i školuje se u mjestu McLeod Ganj - Dharamsala u sjevernoj Indiji. Učenik je Njegove Svetosti Dalai Lame, Geshe Lobsang Choegyal Rinpochea i drugih tibetanskih mudraca. 

Igor Mošič po zanimanju je diplomirani ekonomist, a apsolvirao je i elektrotehniku. Certificiran je kao Master NLP praktikant i International New Code NLP Coach. 

Osnivač je i učitelj NAM (Neuroplasticity Activation Modeling) tehnologije emotivne higijene koja je razvijena prema tibetanskoj tradiciji održavanja emotivne stabilnosti i mentalne dobrobiti. Od ljeta 2020. godine NAM je dostupan i kao online edukacijski program: "Harmonija realnosti i izbora"

Napisao je knjige “Iznad želja – anti-stres mentalni trening” i “Veličanstveno – priča o ljubavi, suosjećanju i realnosti”. Obje knjige prevedene su i na engleski jezik.