NLP za poduzetne – nadmoćne poslovne vještine

Beautiful young princess kissing a big frog

Glavna namjera edukativnog programa “NLP za poduzetne – nadmoćne poslovne vještine” je obogatiti ponašanje svakog polaznika novim izborima i mogućnostima, korištenjem snažnih alata Neuro-lingvističkog programiranja, koji čine razliku između prosječnog i iznadprosječnog ponašanja te rezultata.

Sadržaj:

1. Uvod u NLP
2. Ostvarivanje željenih rezultata
3. Nesvjesno povezivanje
4. Pozicije opažanja
5. Reprezentacijski sustavi
6. NLP lingvistički modeli
7. Sidrenje
8. NLP okviri
9. Obrazac individualne promjene
10. New Code NLP

Edukacija je organizirana na način da svako poglavlje obrađujemo teoretski, zatim kroz raspravu i praktično kroz vježbu kako bi odmah stekli iskustvo u primjeni NLP alata i nastavili činiti to u svakodnevnom životu. Cijela edukacija je organizirana na način koji osigurava induktivno učenje tj. nesvjesnu asimilaciju sadržaja.

Program traje ukupno 60 sati.

Cijena programa je 18.750,00 kuna

** 100% Garancija na zadovoljstvo. Sudjelovanje na programu “NLP za poduzetne – nadmoćne poslovne vještine” je u potpunosti bez ikakvog financijskog rizika. U slučaju da nakon prva 2 sata našeg programa odlučite da to nije za Vas, obavijestite pismeno predstavnika N2SED d.o.o. i vratite nam neoštećene materijale koje ste dobili. Tijekom iduća dva radna dana ćemo Vam u potpunosti vratiti uplaćeni novac, bez postavljanja ikakvih pitanja. Posjetom naših edukacija nemate ništa za izgubiti, i zamislite koliko ćete dobiti.

Iskustvo polaznice:

“Završila sam fakultet i master na najskupljoj instituciji u Italiji (kredit sam otplaćivala 5 godina), pohađala tečajeve i kontinuirano se usavršavala. Bila sam željna znanja i novih vještina. Rasla sam kroz životna i poslovna iskustva. Gradila sam posao i obitelj u Sad-u, Italiji i sada Hrvatskoj. Prijateljica mi zna reći da sam ja pionir; uvijek jurišam prva. Nekad prema vrhu, nekad u zid. Mislila sam da puno znam, a onda si došao ti i NLP. I to je jedno sjajno iskustvo i jedan novi put koji si mi pokazao. To je put između našeg svjesnog i nesvjesnog, stvarnosti i sna, realnog i imaginarnog, želja i potreba…put prepun izazova, ali i konkretnih rezultata.
Ovaj tečaj me podučio novim znanjima i vještinama primjenjivim u svakom trenutku svakodnevice. Najvažnije od svega podučio me da uvijek imam izbor; jer čovjek bez izbora je kao životinja u kavezu i da težim izvrsnosti. Uvijek i u svim mojim životnim ulogama; menadžera, majke, supruge, žene, prijatelja, člana obitelji. I ništa manje važno, a možda i najvažnije od svega…nakon 22 godine strastvenog uživanja i opuštanja u pušenju, ostavila sam se cigareta. I opet je meni nemoguće, postalo moguće.”

Iva Marok Zanet, poduzetnica

Razmišljate li o tome sada, zatražite više informacija o programu na info@n2sed.hr ili kliknite ovdje i zatražite ponudu.