New Code NLP trening: “Kako prodavati bolje”

“Kako prodavati bolje”

Dajte nam 16 sati vašeg vremena i dobit ćete iskustvo modela prodaje koji nikada ne donosi neuspjeh.

“Kako prodavati bolje” naš je najprodavaniji trening program.

Namjera treninga je da svi polaznici dobiju praktično iskustvo verbalnog i neverbalnog utjecaja na svjesnom i nesvjesnom nivou jer prije nego što pristupite treningu, potrebno je pripremiti odgovore na pitanja koja ćemo poslati svim prijavljenima, što znači da ćete tijekom treninga raditi na konkretnim primjerima iz vlastitog posla. Na kraju treninga imat ćete model komunikacije i prodaje spreman za korištenje odmah.

Trening traje ukupno 16 sati, tijekom 2 dana.

Na treningu “Kako prodavati bolje” ćete:

– Iskusiti kako lakoćom verbalno i neverbalno utjecati na klijente da se osjećaju bolje i s radošću surađuju s vama
– Naučiti kako brinuti manje
– Doživjeti iskustvo nesvjesnog povezivanja s klijentima koje ćete kasnije koristiti za povezivanje svojih usluga ili proizvoda s nesvjesnim željama klijenata
– Jasno komunicirati i naučiti kako da vas razumiju bolje
– 
Jednostavno pristupati svojim visoko produktivnim stanjima

Pogledajte iskustva polaznika treninga:

Porast prodaje od preko 30% je rezultat N2SED trening programa “Kako prodavati bolje?” za naših 18 managera prodaje. Ne samo to, osjeća se izuzetno snažan timski duh, samopouzdanje zaposlenika je na nikad višim razinama, što isključivo zahvaljujemo Igorovim predavanjima, i isključivi je Igorov doprinos…”

Adriano Pliško, dipl.oec. – vlasnik i direktor tvrtke Dormi sano d.o.o.

* 100% Garancija na zadovoljstvo.
 Sudjelovanje na treningu je u potpunosti bez ikakvog financijskog rizika. U slučaju da nakon prva 2 sata treninga “Kako prodavati još bolje” odlučite da to nije za vas, obavijestite pismeno predstavnika N2SED d.o.o. i vratite nam neoštećene materijale koje ste dobili. Tijekom iduća dva radna dana u potpunosti ćemo vam vratiti uplaćeni novac, bez postavljanja ikakvih pitanja. Posjetom naših seminara nemate ništa za izgubiti i zamislite koliko ćete dobiti.
** Tijekom 16 sati treninga nije dozvoljeno korištenje pametnih telefona, tableta niti računala kao niti verbalno komuniciranje s ostalim polaznicima, osim u svrhu sudjelovanja u programu te izvođenja praktičnih vježbi. Na prvi pogled ograničenje koje za cilj ima stimulaciju vaših internih procesa na nivou dubljem od svjesnog nivoa kako bi se povezali s vlastitim resursima koji vode novim, produktivnijim izborima za vas.
*** Ne garantiramo da ćemo trening “Kako prodavati bolje” održati za sve zainteresirane

Razmišljate li možda o tome, zatražite više informacija jednostavnom porukom na info@n2sed.hr

 

nlp-trening-igor-mošič
nlp-n2sed
nlp-u-praksi
nlp-trening-zagreb
nlp-trening-rijeka
nlp-n2sed-kako-prodavati-bolje

Tko je trener?

Igor Mošič je komunikator.
Bavi se istraživanjem dinamike uma, a svoja otkrića dijeli s drugima održavanjem grupnih mentalnih treninga i radionica, javnim nastupima i  knjigama. Tijekom svoje akademske karijere studirao je elektrotehniku i ekonomiju. Većinu poslovne karijere  bavio se poslovima marketinga i prodaje, usavršavajući se kao praktikant Neuro-lingvističkog programiranja (NLP). Učenik je budističke psihologije i posjetitelj centra tibetanskog budizma u mjestu Dharamsala – McLeod Ganj, u Indiji.

Pratite nas na Facebooku: www.fb.com/n2sed/