Ovdje kupite knjigu “Veličanstveno – priča o ljubavi, suosjećanju i realnosti”

Knjiga “Veličanstveno – priča o ljubavi, suosjećanju i realnosti” dočarava kako je iskreno prijateljstvo između fazana, zeca, majmuna i slona uspjelo transformirati crno-bijelo kraljevstvo u plodnu zemlju suosjećanja, bogatu bojama i zalijevanu ljubavlju.

Pisac knjige je Igor Mošič iz Rijeke – početnik u otkrivanju i shvaćanju onoga što ne može biti otkriveno niti shvaćeno – ljudskog uma. Učenik je Njegove Svetosti Dalai Lame i mnogih drugih tibetanskih mudraca.
Predgovor za knjigu napisao je Njegova Svetost Dalai Lama, duhovni vođa tibetanskog naroda i najutjecajniji budistički redovnik na svijetu, dobitnik je Nobelove nagrade za mir i mnogih drugih najviših svjetskih priznanja za promociju mudrosti nenasilja, altruizma, međureligijske harmonije i dobrobiti svih ljudi i živih bića.

Temeljna namjera knjige promocija je prostranog, sveprožimajućeg, stalnoširećeg pogleda ljubavi i suosjećanja kao uvijek dostupnog i nadmoćnog alata za nadvladavanje mentalnih nelagoda te postizanja dobrobiti i unutarnjeg mira.

Knjiga “Veličanstveno – priča o ljubavi, suosjećanju i realnosti” polazi od hipoteze da je nedostatak ljubavi i suosjećanja prema sebi, prema drugim živim bićima te okolišu, glavni uzrok briga, sukoba, depresija i nezadovoljstava u životu.

Nasuprot tome, mudrost ljubavi i suosjećanja, nektar je uzvišene inteligencije i dragocjeni suputnik na životnom putovanju. Putovanju od radosti ka još većoj radosti.

Podaci o knjizi: Meki uvez, dim. 150 x 225 mm, 154 stranice (fotografija knjiga na ovoj web stranici napravljena je pomoću programa za uređivanje fotografija i ne mora u potpunosti odgovarati originalu)
ISBN: 978-953-59355-2-0

Cijena jedne knjige: 129 kuna
Dostava u Hrvatskoj (Pošta): 25 kuna

Svi oni koji uplate knjigu, mogu je osobno preuzeti u Rijeci, u ponedjeljak, 23.12.2019. godine, na predbožićnom druženju u Mjesnom odboru Luka, Verdijeva 11/1. kat od 19 do 21 sat.

Knjige “Veličanstveno – priča o ljubavi, suosjećanju i realnosti” kupite uplatom na naš žiro račun.

Žiro račun tvrtke

N2SED d.o.o.
Podvoljak 8
51000 Rijeka
OIB: 45729640036
IBAN: HR3523600001102376028, Zagrebačka banka d.d.

Svrha uplate: Uplata za knjigu „Veličanstveno“ + broj knjiga

Nakon uplate, pošaljite nam e-mail koji sadrži: obavijest o uplati, podatke koje želite da budu navedeni na računu i adresu dostave (pošiljke šaljemo Hrvatskom poštom i zato molimo navedite adresu na kojoj ste dostupni tijekom radnog vremena). E-mail adresa je: info@n2sed.hr

Prigovori potrošača